Career Switch Coaching - Veranderen met aandacht

Samen een nieuwe route bepalen

 

In uw bedrijf lopen meerdere toptalenten rond, maar niet iedereen kan uiteindelijk doorgroeien tot de absolute top van het bedrijf. Young Executives zijn ambitieus en willen niets liever dan een plekje aan de grote vergadertafel. Maar wat nu als die plek niet beschikbaar is? Hoe ga je daar mee om? En wat nu als de organisatie vraagt om een andere leider? Wil je dan afscheid nemen van iemand die misschien grote resultaten heeft geboekt? Die al decennia in uw bedrijf werkt? 

Career Switch Coaching - Jong talent

Jong talent vertegenwoordigt een enorme waarde binnen uw bedrijf. Het is de vijver waaruit u de absolute topbestuurders wilt vissen. Toch blijven vele vissen in de vijver, zonder dat u met uw schepnet voorbij komt. Dat kan onenigheid veroorzaken, of zelfs een conflict. Wilt u niet liever dat het onmiskenbare talent een nieuwe plek vindt? Waarbij een prettige route recht doet aan uw young executive? Een afscheid hoeft helemaal geen nare gebeurtenis te zijn, dankzij mijn career switch coaching is het vaak een nieuw begin.

Career Switch Coaching - Verandering van strategie

Uw bedrijf heeft jarenlang succes geboekt, maar nu moet het anders. Is de huidige bestuurder daartoe geschikt? Of is het tijd voor iemand anders? Dan wilt u op een prettige manier uit elkaar, zonder dat u uw executive laat vallen. Ik help u hierbij, door met een prettig career switch coaching traject bij te dragen aan het inplannen van een nieuwe route. Samen ontdekken we de wensen van de bestuurder, onderzoeken mogelijkheden en leggen waardevol contact binnen het wederzijdse netwerk.

Career Switch Coaching - Ambassadeurs van uw bedrijf

Wilt u ook graag dat vertrekkende executives actief blijven als ambassadeur voor uw bedrijf? Dat ze met een goed gevoel terugkijken op de behaalde resultaten en in toekomst bij kunnen dragen aan een waardevol netwerk? Dan is career switch coaching zeker geschikt voor uw bedrijf.

Career Switch Coaching

  • Boventallig talent ondersteunen bij het voortzetten en ontwikkelen van een glansrijke carriere
  • Succesvolle bestuurders begeleiden bij het vinden van een passende uitdaging buiten uw organisatie
  • Omzetten van vertrekkende (young) executives in waardevolle ambassadeurs voor uw organisatie