Coach in Groningen: Waarom zo ver?

Over afstand, reistijd en bezinking

Ik ben het en ik ben er trots op: coach in Groningen. Veel mensen vragen me of ik knettergek ben, daar in het hoge Noorden. Maar ik zou me oprecht nergens anders willen vestigen. Waaróm leest u in deze BLOG.

Coach in Groningen: wat een eind rijden...

Dat klopt, tenminste er vanuit gaande dat je uit de Randstad komt. En het is waar: daar komt een deel van mijn klandizie inderdaad vandaan. En dan zit je zomaar anderhalf uur in de auto. Maar: zonder files, want die heb je hier bijna niet. O, en de omgeving is rustiek en prachtig. De lucht is fris, de mensen vriendelijk. Bijkomend voordeel: u hebt op zowel de heen- als de terugreis rustig de tijd om onze sessie te laten bezinken. Executive coaching gaat over jezelf ontdekken, en dat vergt meer dan af en toe een gesprek van twee uurtjes. De impact is daarnaast vele malen groter als u de tijd neemt. Toch zo gek nog niet, zo'n coach in Groningen.

Coach in Groningen: ik zoek liever dichtbij

Tsjah, dichtbij is relatief. Want in Groningen wonen bijna 600.000 mensen, er zijn bijna 30.000 bedrijven actief en er zijn duizenden bestuurders, directeuren en ondernemers die twijfelen over hun werk, toekomstvisie en functioneren. Al die mensen kunnen 'op 't fietsje' naar hun coach toe. Want ook in het Noorden is tijd en aandacht voor terugkoppeling en een goed gesprek. Sterker nog: er is verrassend veel betrokkenheid en inzet tijdens een traject. Dus wat voor de één ver weg is, is voor de ander dichtbij.

Coach in Groningen: er gaat niets boven...

Groningen is bovenal ook een prachtig Stad. Schitterende parken (mijn praktijk grenst aan een park) en voldoende mogelijkheden om even een wandeling te maken. Daarnaast: gratis parkeren, waar vind je het nog?! Moe na een intensieve sessie? Mogelijkheden zat om een hapje te eten of bij te komen op een zonnig terrasje. Die Noordelingen hebben het zo slecht nog niet...

 

Dus waarom ik trots ben op mijn titel: Coach in Groningen?

  • Prachtige omgeving, in alle rust en omringd door natuur
  • Voor de Randstedelingen is het goed om even uit alle drukte te stappen
  • Groningen zelf heeft zoveel potentie en aanbod, dat er voor mij voorlopig genoeg te doen is...