Visie

Kijk op coaching

WAHLBERG - Verhaal van een CEO

Dirk Wahlberg is CEO en loopt zowel zakelijk als privé helemaal vast. Hij is bepaald niet sympathiek en weet zijn narcistische inslag amper te controleren. Als de Raad van Commissarissen hem een ultimatum stelt, wordt hij gedwongen om kritisch te kijken naar zichzelf. Wat volgt is een verhaal waarin hij verandert, zowel privé als zakelijk. Fijn om te lezen, bijzonder om te ervaren.

 

Arvid Buit schreef “WAHLBERG - Verhaal van een CEO” een boek dat als business-roman beschrijft hoe coaching kan bijdragen aan effectieve zelfkennis en strategische vernieuwing.

 

meer informatie klik hier 

Executive Coaching

Executive Coaching is voor mij concreet werken aan strategische groei. Voor u ben ik volledig beschikbaar met maar één doel: samen het onmogelijke mogelijk maken. Dat is een intensieve relatie waarbij ik het uiterste van u vraag. We werken in een traject dat grote impact heeft op u als mens en daarmee direct ook op uw bedrijf. Daarmee onderscheid ik mij van 'doorsnee-coaches' en bied ook een veel uitgebreidere aanpak. Een aanpak die mijzelf ook prikkelt en altijd vraagt om een 'A-game'. Daartoe ben ik bereid, mits u het avontuur aandurft.

 

Het is van belang om vooraf in de kennismaking goed af te tasten of ik voor u de juiste coach ben. Ik werk in een hoog tempo, vraag van mijn clienten het maximale en neem geen genoegen met een lage energie. U wilt ‘in control’ zijn, en daarbij kan ik u alleen helpen als u daarin maximale inzet toont. Natuurlijk ben ik betrokken, is er aandacht voor u als mens en kunnen we onderliggende drijfveren samen onderzoeken. Ik ben geen ‘methodieken guru’ die eindeloos vaart op de theorie van anderen. Wel heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld die gebaseerd is op de drie-traps raket: Simplify, Clarify, Modify.

 

In gesprekken creëren we samen een veilige omgeving met een prettige sfeer. Er is ruimte voor humor en kwetsbaarheid. Voor kritisch gesprekken en samen aanschouwen. In vertrouwen met elkaar sparren, als ondersteuning van het bereiken van uw menselijke en beroepsmatige doelen. Dàt is coaching, althans voor mij. 

 

"Binnen uw bedrijf het onmogelijke mogelijk maken, en tegelijkertijd bijdragen aan de ontwikkeling van uw leiderschaps-skills, visie en strategische inzet van uw talenten"